Ondersteuning Tiener Positief Opvoeden

Ben jij dit?

Je had nooit kunnen bedenken dat het zo erg zou worden. Het leven met je tiener is een constant gevecht. Er wordt waarschijnlijk veel geschreeuwd en het gedrag van je kind loopt uit de hand. Misschien is je zoon agressief of gewelddadig. Of je weet niet waar je dochter 's nachts uithangt. Wat het probleem ook is, je thuissituatie is een ongelukkige plek geworden.

Wat is Ondersteuning Tiener Positief Opvoeden?

Tijdens 10 persoonlijke sessie met een adviseur, ga je aan de slag met de veranderingen die jij graag in het gedrag van je tiener wilt zien. Je krijg veel verschillende ideeën die je kunt gebruiken voor je eigen situatie. Je krijgt een DVD te zien waar allerlei voorbeelden uit de praktijk in voorkomen en het werkboek helpt je bijhouden waar je staat en hoe ver je al bent gekomen. En je adviseur steunt je hierin.

Hoe lang duurt het?

Bij elkaar zijn het 10 gesprekken. Zeven duren elk een uur en de drie oefen-sessies duren elk 40 minuten. Zodra je klaar bent met Ondersteuning Positief Opvoeden zou je voldoende zelfvertrouwen moeten hebben om de meeste probleem situaties bij jou thuis om te gaan.