Welke hulp past bij mijn vraag?

Of je nu op zoek bent naar wat handigheidjes om de slaapproblemen van je peuter op te lossen, of serieuze hulp nodig hebt bij het opstandige gedrag van je tiener, Positief Opvoeden biedt opvoedondersteuning op maat. En je bepaalt zelf hoe. Misschien vind je het prettig om in groepsverband te werken aan de oplossing voor je opvoedprobleem, met andere ouders die vergelijkbare problemen hebben. Of misschien bespreek je het liever in een persoonlijk gesprek met alleen een adviseur of coach. En voor het geval dat je eigenlijk meteen zelf nu aan de slag wilt, ook daarvoor heeft Positief Opvoeden een oplossing.

Om er zeker van te zijn dat jij de ondersteuning vindt die bij jouw opvoedvraag past, vul je eenvoudig in drie stappen onderstaande vragen in.

Herken jij jezelf hierin?

Vind de ondersteuning die bij jouw opvoedvraag past

Heb je vragen over het gedrag van je kind? Heeft je kind af en toe een driftbui of worstel je daar juist dagelijks mee? Lijkt het bijwonen van een lezing je iets, of praat je liever één-op-één met een professional? Zoek je snel wat tips, of start je liever nu meteen met een aanpak? Vind eenvoudig in drie stappen de ondersteuning die past bij jouw opvoedvraag.

Start