Lezingen Tiener Positief Opvoeden

Ben jij dit?

Je kind is bijna een volwassene, of dat is wat hij of zij denkt. Dus het gezinsleven kan wat stressvol zijn. Misschien gromt je 13-jarige zoon tegen je in plaats van te praten. Of wil je 14-jarige dochter naar feestjes met mensen die je niet eens kent. Niet dat je een 'wild' kind hebt. Je wil gewoon zeker weten dat de dingen niet uit de hand lopen.

Wat zijn Lezingen Tiener Positief Opvoeden?

Er zijn drie verschillende sessies binnen de Lezingen Tiener serie – Verantwoordelijke tieners, Zelfstandige tieners en Sociaal betrokken tieners. Dit zijn presentaties over hoe je om kunt gaan met de meest voorkomende problemen voor ouders van kinderen tussen 12 en 16 jaar.

Wat gebeurt er tijdens een Lezingen Tiener sessie?

Elke lezing duurt 90 minuten en je kan één, twee of alledrie de lezingen van de serie volgen. Ze behandelen de dagelijkse zorgen, zoals hoe je verantwoordelijk gedrag kan stimuleren, gezinsrelaties kan verbeteren, om kan gaan met zelfstandigheid of met problemen op school of met vrienden.

Bij elke lezing krijg je een tipsheet mee naar huis waarop alle tips nog eens vermeld staan. Je kan direct beginnen met positief opvoeden, om je tiener weer terug op de rails te krijgen – of om voorbereid te zijn op wat gaat komen.

Vind een sessie Check de agenda

Voer je woonplaats of je postcode in, of gebruik het pijltje om je huidige locatie te bepalen