CURSUS POSITIEF OPVOEDEN ONLINE – MAAKT OPVOEDEN WEER LEUKER

Nu met extra module over opvoeden tijdens de coronacrisis

De cursus Positief Opvoeden Online geeft jou antwoord op de vragen over het gedrag van je kind. Je leert ermee om te gaan op een manier die bij jou past. Jij bent de expert van jouw kind. In de cursus Positief Opvoeden Online leer je 17 verschillende opvoedvaardigheden. Je kiest zelf welke je wil gebruiken, dit kan ook steeds wisselen. Zo ontwikkel je een opvoedaanpak die helemaal op maat is voor jouw kind en jullie gezin. Hierdoor sta jij als ouder weer sterker in je schoenen.

Dit leer je tijdens de cursus

icon-module-slider-weight.svg

Goed gedrag stimuleren

Positief Opvoeden heeft vijf basisprincipes, gericht op je kind én op jezelf. In deze module maak je kennis met deze vijf basisprincipes.

icon-module-slider-thundercloud.svg

Nieuwe vaardigheden en gedrag aanleren

Je leert zes simpele opvoedstrategieën waarmee je goed gedrag kunt stimuleren. Bijvoorbeeld door aandacht te hebben voor de momenten dat je kind zich goed gedraagt of wel meteen doet wat je vraagt.

icon-module-slider-heart.svg

Het echte werk: omgaan met ongewenst gedrag

Sommige vaardigheden maken het leven makkelijker voor kinderen (en voor ouders). Hier leren we je hoe je je kind deze nieuwe vaardigheden aanleert: communiceren en omgang met anderen, omgaan met eigen gevoelens, zelfstandig worden en problemen oplossen.

icon-module-slider-sun.svg

Een specifieke aanpak: ongehoorzaamheid verminderen

We hebben al aardig wat strategieën besproken, dus je ziet waarschijnlijk al vooruitgang. Nu is het tijd voor de volgende stap… omgaan met ongewenst gedrag. De strategieën in deze module helpen om basisregels op te stellen – en te volgen, op een manier die voor iedereen positief is.

icon-module-slider-skills.svg

Problemen voorkomen door vooruit te plannen

Is het niet beter om ruzies en problemen te voorkomen? Met deze tips zijn jij en je kind beter voorbereid op stressvolle situaties, waardoor deze situaties soepeler verlopen en het voor je kind duidelijk wordt wat je van hem of haar verwacht.

icon-module-slider-headphone.svg

Samen boodschappen doen weer leuk maken

Doorloop de stappen in deze module en boodschappen doen kan weer leuk worden. In ieder geval hoef je het niet meer te plannen op momenten dat je kind niet mee hoeft. Praktische tips in combinatie met de juiste verwachtingen maakt dit mogelijk. Driftbuien in de winkel? Nu niet meer…

icon-module-slider-award.svg

Zelfredzame en zelfverzekerde kinderen opvoeden

Bijna klaar! In deze laatste module bieden we je 6 belangrijke vaardigheden om je kind zelfredzaam en zelfverzekerd te laten zijn. En dan… Je beste investering ooit zit erop! Je hebt de cursus voltooid. Een goede reden voor een feestje. Gefeliciteerd!

Wat krijg je met Positief Opvoeden Online?

  • 12 maanden lang onbeperkt toegang tot alle kennis en opvoedtips van Positief Opvoeden
  • 17 opvoedstrategieën, allemaal gericht op het verbeteren van het gedrag van je kind
  • 'Niet goed, geld terug'-garantie van 30 dagen na aankoop
  • Bepaal vooraf je doelen en houd het resultaat bij met een persoonlijk Positief Opvoeden-werkboek
  • Sms- en emailalerts om je gedurende de cursus te ondersteunen
* Verplicht veld

Start vandaag nog met positief opvoeden online 8 Modules in 8 weken voor €85,00*

Nu met extra corona module