Welkom bij de Positief Opvoeden adviseur

Opvoedingsondersteuning Utrecht

Een van ’s werelds beste opvoedprogramma’s is nu voor jou beschikbaar! Vind hier de hulp die bij jouw opvoedvraag past.

Opvoedingsondersteuning Utrecht wordt geleid door Merel Obermeijer, Positief Opvoeden, Triple P coach van het eerste uur.

Of je nu een vraag hebt over de driftbui van je peuter, de slaapproblemen van je kleuter of het niet luisteren van je tiener, Merel geeft je ondersteuning en tips die echt werken.

Contactgegevens:
Merel Obermeijer
Opvoedondersteuning Utrecht
Locatie: Lange nieuwstraat 3, Utrecht
Locatie: Noltheniusstraat 51, Utrecht
Telefoon: 06 41222473
E-mail: info@opvoedingsondersteuningutrecht.nl

Merel heeft een website waar je kunt kijken voor meer informatie:

icon-road-sign.svg

HET AANBOD VAN POSITIEF OPVOEDEN bij Opvoedingsondersteuning Utrecht 

Zoek je snel wat tips, of wil je liever wat meer steun? Lijkt het bijwonen van een lezing je iets, of praat je liever één-op-één met een professional? Ouders hebben verschillende behoeftes als het gaat om opvoedingsondersteuning. Met Positief Opvoeden kies jij zelf welke aanpak het beste bij jou en je gezin past.

Merel Obermeijer is getraind in het volgende Positief Opvoeden, Triple P aanbod:

LEZINGEN

Bij een Lezing Positief Opvoeden krijg je in 90 minuten de beste Positief Opvoeden strategieën op een presenteerblaadje. Over de meest voorkomende opvoedproblemen worden handige tips besproken. Er zijn drie lezingen binnen de Positief Opvoeden serie.

ADVIES

Worstel je met dat ene opvoedprobleem dat je niet onder de knie krijgt? Samen met een Positief Opvoeden adviseur plan je ongeveer 4 sessies van 30 minuten waarin je op een persoonlijke manier wordt ondersteund om de gewenste verandering te realiseren.

WORKSHOPS

In een 2 uur durende workshop krijg je samen met andere ouders praktische adviezen om dat ene specifieke opvoedprobleem voor eens en voor altijd te tackelen. Je kunt kiezen uit workshops met verschillende onderwerpen.

ONDERSTEUNING

Ondersteuning geeft je het zelfvertrouwen opvoeden weer aan te kunnen. In 10 sessies van ongeveer 40-60 minuten bepaal je samen met je adviseur jouw doelstellingen en werk je aan de gedragsveranderingen die je bij jouw kind zou willen zien.

Vind een sessie Check de agenda

Voer je woonplaats of je postcode in, of gebruik het pijltje om je huidige locatie te bepalen
* Verplicht veld

Een vraag over opvoedhulp?
Mail Merel!

Vul alle verplichte velden in