Positief Opvoeden, voor al je vragen over opvoeden

Als het over het opvoeden van kinderen gaat, heeft iedereen een mening. Maar hoe weet je wat werkt en het bij jou past? Positief Opvoeden, Triple P helpt ouders en opvoeders hierbij.

Triple P staat voor Positief Pedagogisch Programma en is voor alle ouders van kinderen in alle leeftijden. Triple P helpt je om het opvoeden makkelijker en plezieriger te maken.. Het pedagogisch programma Positief Opvoeden, Triple P geeft ouders praktische tips om met grote en kleine problemen in het gezin om te gaan, zoals driftbuien van peuters, niet willen luisteren of slapen, opstandige tieners of problemen met zelfvertrouwen. Positief Opvoeden leert je hiermee om te gaan. Het is een van de weinige opvoedprogramma's ter wereld met bewijs dat het werkt voor de meeste families!

Online opvoedadvies

Hoe zorg ik dat mijn zoontje in zijn eigen bed slaapt? Hoe blijf ik rustig wanneer mijn dochter niet luistert? Waarom wordt mijn zoon gepest en wat doe ik hieraan? Heb je als ouder regelmatig vragen waarop je niet direct het antwoord weet? Als jij je zorgen maakt over het gedrag van je kind of een vraag hebt over de opvoeding, is Online Advies van Positief Opvoeden wellicht iets voor jou.